Alnatura Bio fasola mung, 500 g
Również do kiełkowania
16,99 zł
(33,98 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Całe i nieobrane
- Własny, łagodny smak
- Idealna do dań azjatyckich
- Certyfikat ekologiczny
- Wegański
- Wegetariański
Nr art.: XPI-MM-111205, Zawartość: 500 g, EAN: 4104420248861
Opis
Cała, nieobrana organiczna fasola mung firmy Alnatura ma łagodny smak i jest znana ze stosowania w daniach azjatyckich, zupach i gulaszach. Nadają się również do kiełkowania i w postaci kiełków uszlachetni wiele rodzajów sałatek, omletów czy przekąsek.
Zalecenia dotyczące przygotowania:
Fasolę najpierw umyj i namocz w wodzie na co najmniej 12 godzin. Następnie zagotuj w świeżej wodzie i gotuj około 30 minut. Sól należy dodać dopiero na krótko przed końcem gotowania.
Marki: | Alnatura |
---|---|
Rodzaje produktów: | Roślina strączkowa |
Właściwości produktu: | Certyfikat ekologiczny, Wegański, Wegetariański |
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1273 / 304 kj / kcal |
tłuszcz | 1,2 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,3 g |
węglowodany | 41,5 g |
w tym cukier | 3,1 g |
białko | 23,1 g |
sól | 0 g |
Składniki
- Złota fasola [1]
- z rolnictwa ekologicznego
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Alnatura Bio fasola mung
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja