Opis
Amarant jest naturalnie bezglutenowy i ma lekko orzechowy smak.
- Spęczniony doskonale nadaje się do przygotowywania domowych płatków zbożowych.
- Amarant jest wszechstronny i smaczny, niezależnie od tego, czy jest przyrządzany jako dodatek, czy mielony w naleśnikach lub tortillach.
- Pochodzenie: Indie
Przygotowanie:
Dusić amarant w 3-krotnej ilości wody przez 30 minut i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Marki: | Cosmoveda |
---|---|
Rodzaje produktów: | Zboże |
Alergeny - bez: | Bezglutenowe, Bez laktozy |
Właściwości produktu: | Certyfikat ekologiczny, Wegański, Fair Trade, Surowa żywność |
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Cosmoveda Amarant bio
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja