Govinda Goodel - Dobry Makaron "czerwona soczewica" bio, 250 g
W mgnieniu oka do dania z makaronu bezglutenowego!
16,99 zł
(67,96 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- W 90% z czerwonej soczewicy i 10% z siemienia lnianego
- Bez soli kuchennej
- Smak: delikatny orzechowy
- Bezglutenowy
- Certyfikat ekologiczny
- Wegański
- Wegetariański
Nr art.: GOV-H167, Zawartość: 250 g, EAN: 4038507008614
Opis
Smaczny makaron z czerwonej soczewicy i siemienia lnianego jest specjalnie suszony w temperaturze 42°C, aby składniki zostały zachowane.
Goodel składa się w 90% z czerwonej soczewicy i 10% złocistożółtego siemienia lnianego. Ponadto nie zawiera soli kuchennej, jest bezglutenowy, ma pełny smak i można go przygotować w mgnieniu oka.
Gwarantowana udana i smaczna odmiana dla tradycyjnego makaronu!
Sposób użycia: sposób przygotowania jak w przypadku normalnego makaronu.
Marki: | Govinda |
---|---|
Rodzaje produktów: | Produkty mączne |
Alergeny - bez: | Bezglutenowe |
Właściwości produktu: | Certyfikat ekologiczny, Wegański, Wegetariański |
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1499 / 358 kj / kcal |
tłuszcz | 3,2 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,6 g |
węglowodany | 49,8 g |
w tym cukier | 2,5 g |
białko | 28,5 g |
substancje balastowe | 8,1 g |
sól | 0,02 g |