Govinda Goodel - Dobry makaron "Quinoa" bio
Idealna zmiana na twoim talerzu!
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Makaron z komosy ryżowej jest suszony maksymalnie w temperaturze 42°C i składa się z komosy białej (90%).
Delikatny, orzechowy smak nadaje różnorodności smaku na talerzu. Jest on idealną alternatywą dla tradycyjnych makaronów.
Stosowanie: do gotowania, można używać jak "normalny" makaron.
Marki: | Govinda |
---|
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Govinda Goodel - Dobry makaron "Quinoa" bio
1 recenzja klienta w innym języku
4,5 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 1 | (50%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 1 | (50%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
2 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja