Herbaria Prowansalski dzikie kwiaty polne bio
Dla potraw śródziemnomorskich
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Zmysłowe warzywa i styl życia krajów śróziemnomorskich już od dawna nas, mieszkańców Półncy, magicznie przyciągały. Arcydzieła przypraw od Herbaria zdobyły Południe dla nas.
Mieszanka przypraw dla jagnięciny według kuchni śródziemnomorskiej i warzyw. "Prowansalskie dzikie kwiaty" nadaje się dla specjalnych deserów. Stworzona przez kucharza Konrada Geiger.
Wskazówka przygotowania: krótko przed końcem duszenia posypać na potrawę. Nie pozwolić być gorącym. Jako sos: podgrzać w rozpuszczonym maśle lub oleju.
Marki: | Herbaria |
---|---|
Rodzaje produktów: | Mieszanka przypraw/masala |
Właściwości produktu: | Certyfikat ekologiczny, Niska zawartość plastiku |