Herbaria Stramboli Fire Curry bio
Do kuchni śródziemnomorskiej
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Curry - sztuczne ognie dla podniebienia
Czym byłaby kuchnia Azji bez ich curry? Nadaje kolor i ostrość potrawom. W klasycznym proszku może znajdować się do 35 różnych przypraw - głównie kurkuma. Ona nadaje tym mieszankom typowy żółty kolor. Czy owocowa, pikantna czy bardziej ognista; w ojczyźnie przyprawy curry - Indiach, posiada prawie każda rodzina własną receptę.
Mieszanka przypraw dla śródziemnomorskich duszonych warzyw i potraw roślin strączkowych (np. Pasta e fagioli"), grzybów lub wędlin.
Wskazówki serwowania: "Stromboli Curry" gotować w potrawach lub podsmażyć krótko z innymi składnikami, nie smażyć.
Marki: | Herbaria |
---|---|
Rodzaje produktów: | Mieszanka przypraw/masala |
Właściwości produktu: | Certyfikat ekologiczny, Niska zawartość plastiku |