Ölmühle Solling Mąka orzechowa częściowo odolejona, 500 g
Bezglutenowa
24,99 zł
(49,98 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Około 15% oleju orzechowego
- Idealna do ciast
- Certyfikat ekologiczny
- Wegański
Nr art.: XPI-OES-46153, Zawartość: 500 g, EAN: 4031192461535
Opis
Wykonane z nieprażonych orzechów włoskich. Produkt zawiera białko roślinne i około 18% błonnika pokarmowego. Idealna do ciast i ciastek. Może również wzbogacić twoje sosy i desery. Oczywiście nie ma tu ograniczeń dla wyobraźni.
Porada:
- Podczas pieczenia 10-20% mąki można zastąpić mąką orzechową. Ponieważ ma bardzo dobre właściwości spulchniające, należy odpowiednio dostosować ilość płynu w recepturze!
Marki: | Ölmühle Solling |
---|---|
Rodzaje produktów: | Mąka |
Alergeny - bez: | Bezglutenowe |
Postać dawkowania: | Proszek |
Właściwości produktu: | Certyfikat ekologiczny, Wegański, Niska zawartość plastiku |
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1511 / 361 kj / kcal |
tłuszcz | 10,4 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1,4 g |
w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe | 7 g |
w tym proste nienasycone kwasy tłuszczowe | 2 g |
węglowodany | 12,3 g |
w tym cukier | 12,3 g |
substancje balastowe | 18,7 g |
białko | 45,7 g |
sól | 0,05 g |
Składniki
- mąka z orzechów włoskich [1]
- z kontrolowanych upraw ekologicznych
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Ölmühle Solling Mąka orzechowa częściowo odolejona
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja