Sapore di Sole Bio czarna fasola, 400 g
Elegancka fasola, która odmieni Twoją kuchnię
20,76 zł 23,99 zł -13%
(51,90 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Łagodny smak i delikatny kęs
- Jako dodatek, sałatka i nie tylko
- Dostawca białka, żelaza i fosforu
Nr art.: XPI-EF-117522, Zawartość: 400 g, EAN: 8032891603543
Kupowane często z Govinda Ajurwedyjskie ghee bio, 420 g


Opis
„Fagioli Neri” ma na sobie małą czarną sukienkę: pulchna, mała fasolka w kolorze głębokiej czerni. Jest specjalnie uprawiana we Włoszech i ma delikatny smak, delikatną nutę i naturalnie wysoką zawartość białka. Oprócz błonnika zawiera również mnóstwo antocyjanów, a także żelazo, wapń, witaminę B i fosfor. Czy jako dodatek, w sałatkach, zupach czy pasztecikach - wszechstronna roślina strączkowa, która wzbogaci każde menu!
Marki: | Sapore di Sole |
---|---|
Dieta: | Wegańska |
Właściwości produktu: | wegański |
Instrukcje dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła |
Składniki
100 % Czarna fasola[1]
- z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1357 / 324 kj / kcal |
tłuszcz | 2,5 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 2,3 g |
węglowodany | 47 g |
w tym cukier | 2,5 g |
substancje balastowe | 15 g |
białko | 21 g |
sól | 53 g |