Fermentacja - konserwacja
Ułatwiona fermentacja
Fermentacja: 6 artkułów
-
Khoysan Zestaw 4 szklanych odważników
- Część zapasowe
- Ze szkła bezołowiowego
- Nadaje się do zakręcanych słoików o średnicy 7,5 cm
-
Khoysan Zestaw słoików do fermentacji, 0,75l
- Z 2-częściową pokrywka
- Dostępne w dwóch różnych rozmiarach
- Szklany odważnik + nasadka do fermentacji
-
Khoysan Zestaw 6 słoików, 0,75l
- W zestawie 2-częściowa pokrywka
- Dostępne w dwóch różnych rozmiarach
- Akcesoria do fermentacji
-
Khoysan Zestaw 4 nasadek do fermentacji
- Bez BPA i ftalanów
- 1 zestaw z 4 nasadkami
- Z zaworem jednokierunkowym
-
Khoysan Zestaw do fermentacji Mason
- Praktyczne akcesoria do fermentacji w jednym zestawie
- Bez BPA i ftalanów
- Zrównoważona metoda konserwacji
Wszystkie ceny zawierają VAT
Bakterie kwasu mlekowego są wykorzystywane podczas fermentacji, dzięki czemu żywność jest trwalsza, łatwiejsza do strawienia i smaczniejsza. Dobrym tego przykładem może być produkcja sera, kimchi oraz konserwowanie owoców i warzyw, dzięki czemu można nadal korzystać z letnich prezentów zimą. Odkryj naszą ofertę.