Tempehmanufaktur - ręcznie robione najlepsze organiczne tempeh
Tradycyjna fermentacja
„Tempeh to znacznie więcej niż pomysł na biznes, tempeh to pasja”. Tempehmanufaktur produkuje najlepszy organiczny tempeh z wysokiej jakości surowców w rodzinnej firmie Allgäu. Produkcja oparta jest na tradycyjnym procesie fermentacji, w którym przetwarza się soję, słodki łubin i czarną fasolę.
Tempehmanufaktur: 10 artkułów
-
Tempehmanufaktur Tempeh naturalny, Bio, 200 g
- Sfermentowane ziarna soi
- Do marynowania
- Orzechowy smak
-
Tempehmanufaktur Tempeh czosnek i kolendra, Bio, 200 g
- Wykonane ze sfermentowanych ziaren soi
- Z nutą czosnku
- Do przygotowania na patelni
-
Tempehmanufaktur Tempeh Curry, Bio, 200 g
- Ze sfermentowanych ziaren soi
- Egzotyczny smak
- Łagodna ostrość
-
Tempehmanufaktur Tempeh BBQ, Bio, 200 g
- Wędzony, pikantny smak
- Wszechstronny
- Alternatywa tofu
-
Tempehmanufaktur Tempeh z przyprawą do gyrosa, Bio, 200 g
- Wykonane ze sfermentowanych ziaren soi
- Idealny do pikantnych potraw
- Łatwy w przygotowaniu
-
Tempehmanufaktur Tempeh łubinowy z dzikimi ziołami, BIO, 170 g
- Bardzo aromatyczny smak
- Idealny do zup i dań jednogarnkowych
- Wysoka zawartość białka
-
Tempehmanufaktur BlackBean-Tempeh Tamari, Bio, 200 g
- Z czarnej fasoli
- Intensywny aromat
- Dobry do podpieczenia
-
Tempehmanufaktur Bio Soja-Tempeh Teriyaki, 200 g
- Wegański
- Wysoka zawartość białka
- Gotowy do przyrządzenia
-
Tempehmanufaktur Bio Tempeh z łubinu Sweet Chili, 170 g
- Wegański
- Gotowy do przyrządzenia
- Tradycyjnie fermentowany
-
Tempehmanufaktur Tempeh śródziemnomorski, Bio, 200 g
- Ze sfermentowanych ziaren soi
- Z włoskimi ziołami
- Do pieczenia i grillowania
Wszystkie ceny zawierają VAT