Masala Chai - tradycyjna indyjska herbata przyprawowa
Masala Chai: 16 artkułów
-
Alnatura Bio chai - czarna herbata, 40 g
- Czarna herbata z przyprawami
- Słodkie, orientalne aromaty
- Dobrze smakuje z mlekiem lub bez
-
Alnatura Bio Sweet Chai herbata, 40 g
- Miodokrzew, rooibos i przyprawy
- Bez czarnej herbaty, z koprem włoskim
- Do picia na czysto lub z mlekiem
-
Yogi Tee Sĸodki czaj, 34 g
- Z anyżu, kopru włoskiego, lukrecji i kardamonu
- Dla miłości i pielęgnacji
- Biologiczny
-
Ajurweda Rhyner Panca Karma – Chai Bio, 100 g w brązowym słoiku
- Regulująca i wspomagająca
- Różne zioła i przyprawy
- Herbata na cały dzień
-
Ajurweda Rhyner Vata – Chai – Bio, 85 g w bursztynowym szkle
- Do wszystkich typów konstytucji
- Zwłaszcza dla Vaty
-
Pukka Cacao Chai Organic Spiced Tea, 40 g
- Rozgrzewa i wzmacnia
- Delikatna słodka nuta
- Egzotyczny smak
-
Ajurweda Rhyner Pitta Chai Tee, Bio, 75 g
- Herbata na dzień i na wieczór
- Idealna w upalne dni
- Orzeźwiające składniki
-
Yogi Tee Zielony czaj, 30,60 g
- Przyprawy, zielona herbata i mięta
- Wyjątkowa, kreatywna receptura
- Biologiczny
-
TEEKANNE Bio Oriental Chai, 36 g
- Orientalno-pikantna
- Cudowna z mlekiem
- Z przyprawami i stewią
-
Ajurweda Rhyner Detox – Chai – Bio, 150 g w bursztynowym szkle
- Jako aperitif lub digestif
- Idealny w mroźne zimowe dni
-
Yogi Tee Czarny czaj, 37,40 g
- Ajurwedyjska mieszanka ziół
- Z czarnej herbaty i z ekstraktem przypraw
- Dla zrównoważonego wnętrza
-
Ajurweda Rhyner Kapha – Chai – Bio, 100 g
- Z posiłkiem lub po posiłku
- Zioła ajurwedyjskie
- W brązowym opakowaniu
-
DEMMERS TEEHAUS Quick-T BIO Masala Chai, 44 g
- Mocna mieszanka czarnej herbaty
- Z przyprawami Masala
-
Yogi Tee Pumpkin Chai, Bio, 32,30 g
- Przyjemność ajurwedyjskiej herbaty
- Wspaniałe właściwości rozgrzewające
- Mocny, owocowy smak
Wszystkie ceny zawierają VAT
Chai oznacza herbatę, masala = mieszanka przypraw. Masala Chai to herbata przyprawowa, która składa się z kilku tradycyjnych indyjskich przypraw. Na początku są one prażone na patelni, aby cały aromat się rozprzestrzenił, a następnie zalewa się je liśćmi czarnej herbaty i wodą. Na koniec dodaje mleko pochodzenia zwierzęcego/roślinnego i cukier według własnego uznania.