Różne rodzaje tofu
Tofu: 12 artkułów
-
Taifun Bio tofu wędzone klasyczne, 200 g
- Wyśmienicie wędzone
- Wszechstronne zastosowanie
- Można podawać na zimno lub ciepło
-
Taifun Bio serdelki wędzone, 250 g
- Pyszny, wędzony smak
- Chrupiące kiełbaski wegańskie
- Na grilla i na patelnię
-
Taifun Bio tofu serdelki na grilla, 250 g
- Ulubione kiełbaski z tofu
- Delikatnie doprawione pieprzem
- Do podania na ciepło
-
Taifun Bio Tofiner - parówki z tofu, 300 g
- Klasyk zinterpretowany na nowo
- Wszechstronne zastosowanie
- Podawać na zimno lub ciepło
-
Taifun Bio jedwabiste tof, 400 g
- Neutralny smak
- Wszechstronne zastosowanie
- Alternatywa dla jogurtu, śmietany czy śmietanki
-
Taifun Bio tofu naturalne, 200 g
- Tradycyjne tofu bazowe
- Wszechstronne zastosowanie
- Zawiera pełnowartościowe białko roślnne
-
Taifun Bio tofu z bazylią, 200 g
- Ze świeżymi ziołami
- Świetne jako dodatek
- Można podawać na zimno lub ciepło
-
Taifun Bio FeTo naturalny, 200 g
- Sfermentowany produkt z tofu
- Idealny dla smakoszy, którzy dopiero poznają smak tofu
- Podawać na zimno lub ciepło
-
Taifun Bio tofu "Rosso", 200 g
- Owocowe i świeże
- Śródziemnomorski smak
- Podawać na zimno lub ciepło
-
Taifun Bio tofu wędzone z migdałami i sezamem, 200 g
- Wędzony wariant
- Z prażonymi migdałami i sezamem
- Smakuje na ciepło i zimno
-
Taifun Bio filety do smażenia z czosnkiem niedźwiedzim, 160 g
- Ze świeżym czosnkiem niedźwiedzim
- Intensywny smak
- Do spożywania na ciepło
-
Taifun Bio filety do smażenia w japońskim stylu, 160 g
- Naturalne
- Tradycyjnie japońskie
- Subtelne doprawione
Wszystkie ceny zawierają VAT