Rośliny strączkowe - różne rośliny strączkowe do kuchni ajurwedyjskiej
W Ajurwedzie rośliny strączkowe są uważane za najważniejsze źródło pożywienia i są najważniejsze, jeśli chodzi o dostawców białka. Od ciecierzycy, różnych rodzajów soczewicy i słodkiego łubinu, przez soję i groszek, po szeroką gamę fasoli — mamy wszystko, czego potrzebujesz, aby zwiększyć zawartość białka. Z naszych produktów stwórz pożywne dania, na przykład pyszne sałatki z soczewicy Dhal, ostre papryczki chili lub rozgrzewające zupy.
Rośliny strączkowe: 52 artkułów
-
Maharishi Ayurveda Mung Dal, żółte, przekrojone i obrane - bio, 500 g
- Niezwykle szybkie przygotowanie
- Nadaje się do Vata, Kapha i Pitta
- Wszechstronne zastosowania
-
Sapore di Sole Bio czarna ciecierzyca, 400 g
- Mocny, aromatyczny smak
- Źródło białka i witamin
- Idealna w nowoczesnej kuchni
-
Cosmoveda Moth Dal Chilka - fasola moth (indyjska Vigna aconitifolia) przepołowiona BIO, 500 g
- Wysoka zawartość białka
- Nie trzeba namaczać
- Surowy produkt spożywczy
-
Alnatura Bio ciecierzyca sucha, 500 g
- Delikatnie orzechowy smak
- Idealna w kreatywnej kuchni
- Wegańska i 100% z upraw ekologicznych
-
Cosmoveda Masoor Dal Dhuli - czerwona soczewica, obrana i przepołowiona, bio, 500 g
- Szybko gotowana
- Dodatek wysokobiałkowy
-
Alnatura Bio ciecierzyca w słoiku, 220 g
- Wstępnie ugotowana
- Subtelnie orzechowy smak
- Do hummusu i falafel
-
Cosmoveda Moth Dal - fasola moth (indyjska Vigna aconitifolia) cała BIO, 500 g
- Wysoka zawartość białka
- Nie trzeba namaczać
- Surowy produkt spożywczy
-
Cosmoveda Kabuli Chana - BIO ciecierzyca, cała, 1 kg
- Szczególnie bogata w białko
- Doskonały pokarm nie tylko dla wegan i wegetarian
-
Sapore di Sole Bio groszek siewny, 400 g
- Wyśmienity i aromatyczny
- Udoskonala i wzbogaca
- Bez namaczania
-
Sapore di Sole Bio fasola czarne oczko, 400 g
- Delikatny smak
- Wszechstronne zastosowanie
- Bogata w białko i witaminy
-
Sapore di Sole Bio zielony groszek, 400 g
- Obrane i podzielone
- Wartościowe białko i węglowodany
- Sycące
-
Cosmoveda Kala Chana - czarna ciecierzyca BIO, 500 g
- Łagodny, orzechowy smak
- Wszechstronne zastosowanie
- Surowy produkt spożywczy
-
Berglöwe Mięso sojowe w plastrach, Bio, 250 g
- Częściowo odtłuszczona mąka sojowa
- Wysokiej jakości źródło białka
- Wszechstronne możliwości zastosowania
-
BioKing Fasola pinto bio, 500 g
- Przyjemna na zimno i ciepło
- Do różnych przepisów
- Pochodzenie: Chiny
-
BioKing Nieobrany zielony groszek bio, 500 g
- Nieobrany
- Do indywidualnych przepisów
-
BioKing Biała fasola bio, 500 g
- Łatwe przygotowanie
- Pochodzenie: Chiny
- Jedz na zimno lub ciepło
-
Alnatura Bio biała fasola, 240 g
- Ugotowana
- Lekko orzechowa
- Doprawiona solą morską
-
Alnatura Bio soczewica w puszcze, 400 g
- Ugotowana i gotowa do podania
- Do sałatek, zup i innych
- Wegańska, w 100% z upraw ekologicznych
-
Cosmoveda Masoor Dal Sabut - czerwona soczewica cała BIO, 500 g
- Wysokiej jakości białko
- Krótki czas przygotowania
- Surowy produkt spożywczy
-
BioKing Ciecierzyca bio, 500 g
- Delikatny orzechowy smak
- Pyszne możliwości przygotowywania
- Bardzo popularna również wśród dzieci
-
Sapore di Sole Bio fasola borlotti, 400 g
- Pełna w smaku
- Wszechstronna i atrakcyjna
- Źródło białka i błonnika
-
Alnatura Bio fasolka szparagowa, 185 g
- Pokrojona
- Gotowa do spożycia
- Z solą morską
Wszystkie ceny zawierają VAT
W Ajurwedzie rośliny strączkowe są uważane za najważniejsze źródło pożywienia i są najważniejsze, jeśli chodzi o dostawców białka. Od ciecierzycy, różnych rodzajów soczewicy i słodkiego łubinu, przez soję i groszek, po szeroką gamę fasoli — mamy wszystko, czego potrzebujesz, aby zwiększyć zawartość białka. Z naszych produktów stwórz pożywne dania, na przykład pyszne sałatki z soczewicy Dhal, ostre papryczki chili lub rozgrzewające zupy.